maanantai 9. maaliskuuta 2009

Musiikkia korville

Sain luokkakaveriltani Suskilta jo kauan sitten haasteen listata muutamia hyviä biisejä tiettyjen kategorioiden alle, joten valotan nyt sitten hieman sitä, mitä musiikkia mp3-soittimeni yleensä pyörittelee.

- etsi esim. youtubesta musiikkivideot annettujen kategorioiden biiseihin.
- linkitä video blogiisi ja kirjoita halutessasi lyhyt perustelu.
- haasta kolme henkilöä.

Tunnelmannostattaja - biisi joka saa nostamaan kannat kattoon


Suneohairin Waltz on biisi, joka saa jopa minut heilumaan, vaikka mikään ei saakaan minua nolommaksi kuin tanssiminen. X) Valitettavasti originaalimusiikkivideoa ei voinut YouTubesta tähän liittää, joten joudutte tyytymään tällaiseen jonkun suuren taiteilijan upeaan piirrokseen. :D


Fiilistelyhetkiin - tätä kuuntelen, kun haluan unohtaa kaiken muun


Monkey Majikin "Change" saa minut joka kerta ihan fiiliksiin. Kauhea sormien rummutus alkaa huomaamattani - jos istun tietokoneella, rummutan näppistä, ja junassa istuessa jalka naputtaa lattiaa ja sormet tapailevat biisin melodioita sylissäni.


Minun biisi - joku henkilökohtainen kappale


Tämä Opethin upea biisi "Drapery Falls" on pitänyt paikkansa soittolistoillani vuosien saatossa, kuten myös kaikki Blackwater park -albumin biisit. Ihastuin Opethiin varsinaisesti ko. levyn kautta, ja etenkin sen jälkeen musiikkimakuuni on ujuttautunut useita muitakin metallin edustajia. Paitsi että Blackwater park -levy on avannut minulle aikoinaan musiikkimaailman uusia kolkkia, se on myös lahja eräältä tärkeältä ystävältäni, jota valitettavasti en ole tavannut pitkään aikaan.
Surkeaa, että tämä YouTube-pätkä loppuu minuuttia liian aikaisin.. :/


Tehosoitto - eniten repeatilla pyörivä kipale


Reginan "Paras aika vuodesta" on pyörinyt soittimessa tässä viime aikoina melkoisen tiuhaan. Minulla on varmaan vaihteeksi taas sellainen suomenkielisen musiikin aalto. Niitä tulee aina välillä, sillä kuuntelen aika vähän suomenkielistä musiikkia, mutta joskus sitä on saatava. Kun ymmärtää kaiken, jokaisen vivahteen, äänen painon ja mutinan, siinä on jotain erilaista. Reginan laulajan, Iisan ääni on lisäksi ihanan persoonallinen ja bändin lyriikat ovat hauskoja. Havittelen Reginan uusinta leyvä itselleni, kunhan se tulee nettikauppaan saataville. :)

Olisi hauskaa, mikäli Ansku, Anna-Lessa ja Maaria valottaisivat omia biisisuosikkejaan. :) Toivottavasti satutte lukemaan tämän blogientryn. ;)

Ei kommentteja: