lauantai 22. marraskuuta 2008

Metropolian Joulumyyjäiset 28.11. klo 10-18

Klikkaa kuva suuremmaksi
Reilun kuukauden ajan olen nyt askarrellut myyjäistuotteita koulumme joulumyyjäisiä varten. Vihdoinkin homma alkaa olla finaalissa, ja pian on myyjäisten aika. Ensi viikolla väsäilen vielä konvehteja ja muita makeisia täydentämään melko monipuolista myyntipöytääni. Itselläni tulee olemaan myynnissä siis joulukortteja, kännykkäkoruja, korvakoruja, avaimenperiä, rintaneuloja/koristeita esim. lasten vaatteisiin, ovikransseja, konvehteja ja makeisia. Ensi perjantaina nähdään, tuottaako kaikki kova työ tulosta. Tosin tietenkin on mainittava, että kaikkia askarteluja on ollut kauhean kivaa tehdä luokkakavereiden seurasta nauttien, joten ei tämä suinkaan mitään pakkopullaa ole ollut. Päin vastoin. :)

Muut opiskelijat myyvät em. tuotteiden lisäksi mm. asusteita, vaatteita, tekstiilitöitä, maalauksia, grafiikkaa jne. Monenlaista on siis tarjolla, ja kaikki käsin tehtyä, suomalaista ja yksilöllistä designia.

Toivotan kaikki blogin lukijat lämpimästi tervetulleiksi täysin opiskelijoiden itse järjestämiin myyjäisiin Tikkurilaan! Nähdään perjantaina!

2 kommenttia:

Rahien kirjoitti...

khyl on hiano fontti. >:)

Riisa kirjoitti...

On. ;)