maanantai 3. marraskuuta 2008

Säästämisen sietämättömyys

Opiskelijana olossa on ihanaa se, kun pitää koko ajan elää säästökuurilla. Nälkää ei tarvi kärsiä, ja katto on pään päällä, mutta joskus olisi ihan kivaa hankkia jotakin muutakin kuin pelkkiä purjosipuleita ja maitopurkkeja. Etenkin silloin, kun kohdalle osuu niitä omassa tapauksessani harvinaisia täydellisiä vaatelöytöjä, suututtaa se, että ei ole yhtään rahaa, ja jos sitä nyt sattuukin olemaan jollain ihmeen kaupalla säästössä, niin sekin summa on jo taatusti korvamerkitty kauan sitten johonkin muuhun.

Niinpä en sitten tälläkään kerralla voi ostaa mitään Odd Mollyn syksy- tai talvi-mallistosta. En yleensä ole mikään erityinen vaatteiden perässä juoksija, en erityisesti pidä shoppailusta (koska en ikinä löydä sitä mitä etsin), enkä ole esimerkiksi erityisen kiinnostunut muodista yleisesti. Odd Mollyn mallistojen kohdalla joudun kuitenkin tekemään poikkeuksen, ja haikailen tiettyjen vaatekappaleiden perään niin kauan, kuin ne ovat myynnissä. Odd Molly -hurmiossani on kuitenkin yksi erittäin huono puoli; nimittäin se, että se jää aina haikailuksi. Hinnat ovat hieman liian kirpaisevia omalle kukkarolleni. Kai tästä on vain pääteltävä, että makuni on vähän turhan kallis elämäntilanteeseeni nähden. XP Viime talvena löysin heidän syysmallistostaan aivan täydellisen takin, mutta järjen pakottamana jätin 250 euron ihanuuden henkariin. Yhtä upeaa takkia en olekaan sitten sen jälkeen missään nännyt - en edes kenenkään yllä.

Tänäkin vuonna joukossa olisi ollut kiva takki, nätti hörselöhame, kaunis paita, ihana neuletakki, suloiset käsivarsien lämmittäjät tai vaikka vaikka yhdet supersöpöt pikkhousut. Mutta sinne jäävät, kaupan hyllyille, minun osaltani nämä. -__- Sitten kun olen rikas graafikko (joo, juuri niin -__-'') etsin sen unelmatakkini vielä jostakin käsiini.... Tai ainakin kompensaatioksi ostan koko vaatekaapin täyteen vaatteita, jotka ovat ihan oikeasti minun makuuni, eivätkä sinnepäin. ♥ Siihen saakka on varmaan vain tyydyttävä hakemaan kauniista vaatteista inspiraatiota piirroksiin.. XP

1 kommentti:

Rahien kirjoitti...

Kivannäköistä krääsää tuolla, ja pakko huomauttaa että aikas siistit nettisivut! Mulla on muuten sama ongelma, paitsi että mä löydän aina jotain mitä on pakko saada vaikkei olisi rahaa. Ja ostan sen silti. Which is wy I am now broke.