keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Niin kuin ei olisi muuta tekemistä..

Tänään otin vielä vapauden olla yhden päivän kotona parantelemassa itseäni, vaikka koulu jo alkoikin. Yöllä oli sen verran kurja olo, että aamulla ei huvittanut nousta sängystä. Nukuin kahdentoista tunnin yöunuet. Ehkä se auttaa. Nyt olen ainakin melko normaali oma itseni, joten huomenna luultavasti voisin kuvitella jo lähteväni ulos talosta kauemmaksikin kuin postilaatikolle tai roskia viemään.

Ajattelin, että koska olo on suhteellisen normaali, voin yrittää tehdä jotain sellaista, josta on hyötyä. Niinpä olen hiljakseen pyyhkinyt hieman pölyjä – se ei rasita lähes ollenkaan, mutta saa aikaan tunteen, että olen tehnyt jotain todella oleellista ja tärkeää. XP

Taittotyö alkaa näyttää aika valmiilta, vaikka en suostukaan sitä itse oikein uskomaan. Tosiasia kuitenkin on, että periaatteessa tuosta 12-sivuisesta taitosta puuttuu tällä hetkellä vain kuvatekstit. Toki niiden asettelun jälkeen luvassa on vielä kaikenlaista säätöä.

Jotta päivä ei olisi liian velvollisuuksientäyteinen, täytyy itseään viihdyttää vaikkapa Neetan antamalla haasteella:


Elämäni aakkoset

A = Absolutismi. Kai se on melko oleellinen osa minua, vaikka en en haluakaan tehdä siitä sen kummempaa numeroa, enkä ole koskaan päättänyt, että nytpä ryhdyn tämmöiseksi. :P

B = Bruxelles. Au pair -kesä Brysselissä oli unohtumaton, ihana kokemus.

C = Carcassonne. Rakastan lautapeljä. Tämän nettiversiota pelaillessa on mennyt koko joululoma.

D = Draama. Pidän draamasta elokuvissa, kirjoissa ja sarjakuvissa, mutta en niinkään oikeassa elämässä.

E = Eija. Lapsuuden ystäväni, joka on elämäni tärkeimpiä ihmisiä. Parinkymmenen vuoden aikana on ehtinyt kokea, nähdä ja tehdä kaikenlaista. Harmi, ettei tällaisia ihmisiä ole kuin yksi. :)

F = Frendit. Ystävät. Kaverit. Ne kaikki on tärkeitä.

G = Graafinen suunnittelu. Ala, joka tuntuu juuri oikealta valinnalta.

H = Himanka. Olen syntynyt ja viettänyt elämäni ensimmäiset 19 vuotta Himangalla, käpykylässä meren rannalla Pohjanmaalla. Kaipaan yhä useita asioita elämästäni tuossa pikkukylässä.

I = Itku. Olen vähän turhankin herkkä itkemään. Jos joku muu itkee, mitä suurimmalla todennäköisellä myös minä itken, vaikkei asia edes koskettaisi minua. X) Elokuvissa, lentokentällä, haikeissa tilanteissa, hyvästellessä, kotona... missä vaan. :P

J = Japani. Harrastus, tuleva asuinpaikkani, ihanien muistojen ja tulevaisuuden haaveiden kohde.

K = Kontu. Vaikka kyseinen Tolkien-nettiyhteisö ei enää nykyään olekaan niin suuri osa elämääni, se oli sitä mitä suurimmissa määrin yläaste- ja lukioaikoinani. Oikeastaan lähes kaikki nykyiset ystäväni, joita en ole tavannut kouluympyröissä, ovat tulleen Konnun kautta tai kontulaisten kautta. Jopa avomieheni. Kontu on muistoissa minulle (ja monille muille) sellainen elämänvaihe, johon haluaisi välillä palata kovasti takaisin.

L = Luonto. Rakastan luonnossa liikkumista, valokuvaamista, metsiä... Kurjin asia pääkaupunkiseudulle muuttamisessa on ollut se, että luonto ei ole enää niin lähellä minua kuin se maaseudulla oli. Kaipaan korpeen – jossain määrin.

M = Micke. Se kaikkein ihanin.

N = Namut. Syön karkkia ja herkkuja ihan liikaa, mutta rakastan niitä ja niiden tekemistä.

O = Omakotitalo. Sellaisen voisin haluta joskus. Itse suunnitellun, sisustetun ja täydellisen tarpeisiini. Mieluiten siskoni talon vierestä, kiitos. ;D Hahaha...

P = Partio. Pitkäaikainen harrastukseni, joka tosin nyt on tauolla, sillä tällä hetkellä en vedä vartiota tai käy vaeltajien kokouksissa. Koen kuitenkin, että partio tulee taas jossain otollisemmassa elämän vaiheessa olemaan yksi tärkeistä harrastuksistani. Kunhan sopeudun paremmin pääkaupunkiseudun hulinaan...

Q = Quu. Kuu. Olen aina ollut jossain määrin hullaantunut tähtitieteeseen ja kaukoputkiin, vaikka en ymmärräkään fysiikasta tai avaruuden lainalaisuuksista yhtään mitään.

R = Ruoka. Pitää mieleni parempana ja pinnani pidempänä. Mieltymyksestäni ruoanlaittoon kertonee jo Ruokakomeronkin olemassa olo.

S = Sisarukset. Isosisko ja pikkuveli. Näitä ei voi valita, mutta onneksi minä sain parhaat. :)

T = Tietokone. Sen edessä tulee vietettyä liikaa aikaa. Eipä sitä ilman tulisi kyllä toimeen kovin montaa päivää. Voisi joskus ehkä koittaa? :D

U = Uusiokäyttö. Kierrätys on hyvästä, kemikaalit pahasta ja kirpputorit ihania.

V = Vanhemmat. Onnekseni tulen näiden kanssa mielestäni ihan hyvin tomeen. En tiedä tuleeko minusta koskaan vanhempi. Se on niin kamalan vastuullista ja pelottavaa.

W = WoW. World of Warcraft. Tekee elämäni paljon vaikeammaksi ja aiheuttaa paljon mielipahaa. Inhoan sitä. >:(

X = X-ray. Olen kerran elämässäni ollut kapinallinen. Silloin juoksin äitiä karkuun pihalla (en tahtonut lopettaa leikkejä ulkosalla), hyppäsin ojaan ja mursin jalkani. Ja jouduin röntgeniin. Muistelkaamme tätä erityistä tapausta lämmöllä.

Y = Yoga. Olen harrastanut erilaisia joogamuotoja säännöllisesti ehkä noin viitisen vuotta. Jos viikottainen jooga-annos jää puuttumaan, sen kyllä huomaa. Parempaa liikuntamuotoa saa hakea. Itselleni varmin tapa rentoutua ja saada hyvä mieli.

Z = Zannen, 残念. Pettymys. Niiden kautta oppii ehkä parhaiten onnistumaan.

Å = År 2009. Tämä vuosi tulee olemaan yksi varmaan mieleenpainuvimmista vuosista vaihto-opiskelun ja kaiken muun sen mukanaan tuovan kivan myötä. Can't wait!

Ä = Äärimmäisyydet. Yritän välttää niitä.

Ö = Ötökät. Ehkä inhottavimmat asiat maailmassa. Näiden kanssa en tule toimeen, en sitten millään.

1 kommentti:

Rahien kirjoitti...

moi! sori, mutten varmaan oo tulossa sun synttäreille tänään :( ajattelin viettää iltaa timon kanssa, ja parannella jälkitautia. (vaikka kuka muka jaksais ottaa iisisti 4 vk??) Ja ehkä on parempi, ettei sekoteta vielä meidän ihmeviruksia ;) Pitäkää hauskaa!