maanantai 12. tammikuuta 2009

Syntymäpäivähulinaa

Varsinaisesta merkkipäivästäni on melkein pari viikkoa, mutta viime perjantai kului silti synttärihumun merkeissä. Tarkoituksenani oli alunperin järjestää kahdet eri juhlat luokkatovereilleni, sekä ihan vain muutamille pääkaupunkiseudulla asuville ystävilleni, mutta loppujen lopuksi päädyin yhteen juhlapäivään, ja yritin änkeä vajaan 20-henkisen ihmismassan kaksioomme syömään kakkua. Onnistuin, ihme kyllä.


Mango-persikkatäytekakun lisäksi kertakäyttöastiat (oli pakko säästää Micke tiskiltä, kun herra oli tiskannut jo kahden päivän ajan leivontakulhojani) täyttyivät raikkaasta bulgursalaatista, pesto-salami-hyrristä, juustosarvista, dipattavista vihanneksista, kekseistä ja karkeista. Tarkoituksenani oli tehdä myös muffinsseja, mutta valitettavasti sairastelu vei minulta yhden leivontapäivän, enkä kertakaikkiaan ehtinyt enää tekemään muffinssitaikinaa perjantaina.

Pelilistalta löytyi tuona iltana Singstaria, Guitarheroa (miksi meillä on nämä kaikki mahdolliset musiikkipelit, mietin välillä...) ja Aliasta. Ehdin itsekin laulaa pari biisiä ja sijoittua Annan kanssa jaetulle ykkössijalle, mutta pääasiassa keskityin siirtyilemään porukoista toiseen, yrittäen ehtiä jutella vähän kaikkien kanssa.


Sain oikein ihanan, ja varsin käytännöllisen lahjasaaliin. Ulkoinen, 160 gigan kovalevy täytti jo kaikki toiveeni, joita olin ääneen esittänyt, mutta sen lisäksi minua lahjottiin Japanin jeneillä, ihastuttavlla sormikas-lapasyhdistelmällä, jota kuulemma myös kynsikkäiksi kutsutaan, huulirasvalla, suloisella kolikkopussukalla, suklaalla, mässyllä ja musiikilla. Lisäksi ystäväni Eija oli muistanut minua suloisella Hello Kitty -setillä kaikkine herkkuineen jo aikaisemmin.

Herkullisin lahja oli ehdottomasti upea Fazerin juustokakku. Mikään kakku maailmassa ei ole yhtä ihanaa kuin raikas, hieman sitruunainen juustokakku! Ne ovat heikkouteni, ja tätä kyseistä yksilöä söin ihan oikeasti silmät kiinni unelmoiden, niinkuin jossain Magnumin jäätelömainoksessa. X) Vesi nousee kielelle ihan vain tuota kuvaa katsellessa..



Tulipa ihan lapsuuden synttärit mieleen - en muista milloin olisin saanut näin monilta ihmisiltä lahjoja syntymäpäivänäni, saati milloin minulla olisi ollut näin paljon kavereita kylässä! Kiitokset kaikille kävijöille. Oli hauskaa. :)

Lisäilen kaikkien synttäriruokien reseptit piakkoin Ruokakomeroon.

1 kommentti:

Lenore kirjoitti...

kivaa oli! :)