sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Leikkitäti

Viikonloppu on mennyt syntymäpäivillä. Ei omassa huushollissa, vaan kahden muun tuttavaperheen luona. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt, kun lapsia on ollut kuvioissa monen monta ja monen ikäisiä. Kakkuakin on tullut syötyä, samoin grillattua ruokaa ja muita herkkuja. Maha ilmoittaa olevansa täynnä.

On hassua, miten minä jotenkin aina ajaudun tuollaisissa tilanteissa sellaiseksi yleiseksi "leikkitädiksi". Vaikka kuinka yritän pysyä ns. aikuisten ilmoilla ja jutella muiden kanssa pöydän ympärillä, ajaudun aina lopulta sinne lattialle ja kohta istun leikkihuoneessa neljän lapsen ja leluvuoren ympäröimänä. Tänään pääsin leikkimään legoilla. Mutta mikäs siinä, ei ainakaan tarvitse tuntea oloaan ulkopuoliseksi vieraassakaan seurassa. :D

Ensi viikolla on menoa ja meininkiä. Huomenna mm. kuullaan minkä kokoinen tuleva vauveli mahtaa likimain olla, kun on vuorossa jokin nykytekniikkaa edustava 3D-ultra tai mikä lie. En ole oikein tuttavallinen näiden outojen tarmien saati laitteistojen kanssa, mutta pääasia on, että vauvan kokoa siis kartoitetaan, mittaillaan ympärysmittoja ja arvioidaan painoa. Jännittävää. Toivon kovasti, että vauva syntyisi suurinpiirtein ajallan, että ehtisin näkeemäänkin uuden tulokkaan ennen täältä lähtöäni.

Omalla väellä on menemisiä pitkin viikkoa muutenkin, ja itse olen menossa varmaankin jossain vaiheessa Tarun kanssa kahvittelemaan. Pari lastenvahtikeikkaakin on, ja uusiakin oli taas tarjolla, valitettavasti päälekkäin muiden menojen kanssa. Kiirettä siis pitää, ja kysyntää riittää. :)

3 kommenttia:

en finne igen/ruotsinsuomalainen kirjoitti...

no onkos siellä näkynyt näitä EU-pamppuja?

Riisa kirjoitti...

Jo, javisst. Näkyyhän niitä, jos ei nyt ihan korkeimman tason pamppuja, niin ainakin kaikenlaisia virkamiehiä ihan tässä naapurustossakin.

Janne kirjoitti...

Heh, mulla taas on sellainen heikkous, että pystyn kyllä jäämään juttelemaan aikuisten kanssa, mutta pidän käsissäni samalla muutamaa lego-palikkaa tms. tavaraa ja kiinnittelen niitä eri tavoilla yhteen. :D Nolointa näissä mun "leikeissä" on aina se kun lego tippuu lattialle, kynästä ponnahtaa jousi tms. Kai mulla joku keskittymishäiriö on. :D

JJ