maanantai 29. joulukuuta 2008

Laiskottaa

Töistä, kouluhommista tai oikein mistään muustakaan ei meinaa tulla yhtään mitään. Olen näennäisesti lomalla, mutta oikeasti pitäisi tehdä kaikenlaista: viimeistellä yksi logo valmiiksi, suunnitella nettisivuja, taittaa reilu kymmenensivuinen koulun harjoitustaittotyö ja päivittää omia nettisivuja, sekä työstää blogin uutta ulkoasua. En kuitenkaan oikeen osaa virittäytyä kumpaankaan tunnelmaan – en täydelliseen rentoutumiseen tai hirveään työrumbaan. Niinpä vain lusmuan kaiket päivät tekemättä lähes yhtään mitään, mutta stressaten viimeisen päälle. Niin tyypillistä. :P

Vantaalla odottanut lumeton, synkkä maisema ei inspiroi yhtään mihinkään, ja vaikka kuinka yrittää pitää vielä joulutunnelmaa yllä jouluvaloin, piparein, konvehdein ja joululauluin, se vaan on ainainen fakta, että kun jouluaatto on ohi, ei tunnu enää oikein miltään.

Mutta tänään aion ottaa itseäni niskasta kiinni, ja saada asioita tehtyä. Ainakin sen logon.. -__-'' Sen deadline on nyt asetettu päähäni tälle päivälle, vaikka oikeasti varmaan voisinkin sitä vielä tehdä parin päivän ajan. Se on joka tapauksessa jo niin valmis, että ihan turhaa murehdin sen tekemistä päivätolkulla, kun voin ihan yksinkertaisesti vain tehdä sen tänään valmiiksi ja lähettää asiakkaalle. Jos illasta jää aikaa, voisin kuvitella aloittavani taittotyön. Saa nähdä, miten käy. Huomenna käyn kuluttamassa 10 euron alennuskupongin Seppälässä ostaessani pitkästä aikaa täydennystä vaatekaapin oleellisimmille hyllyille. Jotain on saatava aikaan, tai menee hermot ja itsekunnioitus! Vaikka se "jotain" olisikin vain sukkahousuostoksia.. X)

Ei kommentteja: