maanantai 1. joulukuuta 2008

Valokuvausta studiossa ja taivasalla

Viimeiset kaksi viikkoa olen rehkinyt valokuvauskurssin parissa. Kurssi on ollu antoisa, opettaja tavattoman pätevä ja koulun digijärkkärit niin ihania, että tekisi mieli syytää säästöt sellaiseen. Koululla ollaan aikeissa tehdä yhteistilausta kameroista, joten houkuttaisi kyllä mennä mukaan. Tämän kurssin jälkeen kun pokkarilla säätäminen tuntuu niin naurettavalta..


Studiokuvissani komeilevat valkosuklaakonvehdit, joita tein joulumyyjäisiin kaupusteltaviksi. Halusin pinkin, pehmoisen ja makean tunnelman, joten käytin makro-objektiivia melko pienellä syväterväyydellä. Oli hauskaa leikkiä valojen, salamoiden ja värikalvojen kanssa. Aikaa studiosäätöön ja itse kuvaamiseen oli vain 1,5 tuntia, mutta kyllä siinäkin ajassa ihmeellisesti ehti muutama ihan hauskakin kuva tallentua muistikortille. Lisäksi otimme kuvia myös ulkosalla.

2 kommenttia:

nei kirjoitti...

Kauniita kuvia, konvehdit varsinkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. ^_^ Konvehtien teko on kyllä niin kivaa, että ansaitsevat jatkossa enemmänkin kuvia. Toisaalta, ehkä ne kuvat kuuluvat lähinnä Ruokakomeroni puolelle, jotta tässä kolmen blogin blogikaaoksessa pysyisi jonkinlainen järki X)