sunnuntai 10. elokuuta 2008

TGV starttaa aamusta

Ihan mahtava reissufiilis päällä, vaikka jalkaa hieman edelleen jomottaa. On ihanaa päästä ensimmäiselle yhteiselle lomamatkalle poikaystäväni kanssa, ja on myös hauskaa, että hän ehtii tulla Pariisin reissumme jälkeen hieman tänne Brysseliinkin pyrähtämään. Saa nähdä, miten asun ja mitä teen täälä. On mukavampi jakaa sitte kokemuksia. :)

Pariisin juna lähtee ihan aamusta, joten kun oletetaan, että kaikki pakkaukset ovat valmiina ennen nukkumaan menoa tänä iltana, voinen herätä hieman ennen kuutta aamulla. Kuulostaa ankealta, mutta toisaalta ei tarvitse ainakaan odotella aamulla lähtöä. Se on edessä heti kun avaa silmät.

Joudun pyörimään Pariisissa pari tuntia itsekseni, sillä poikaystäväni kone on 40 minuuttia junani jälkeen Pariisissa, ja hän tuskin selviytyy ihan hetkessä pois kentältä. Jos Brysselissäkin saa kävellä kilometri tolkulla, niin eiköhän Pariisi vie samankaltaisen patikointimatkan jo pelkästään laukkuhihnalle.

Jännitys kohoaa. Ehkä ehdin päivittelemään lyhyesti hotellihuoneestamme, jossa on langaton netti, mutta toisaalta en viitsisi käyttä kallista aikaamme liiemmin koneen ääressä. ;) Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja: